Ломаченко переміг Педрасу та став чемпіоном світу за версіями WBO і WBA

Дворазовий чемпіон світу серед любителів і Олімпійських ігор українець Василь Ломаченко об’єднав два титули чемпіона світу у ваговій категорії до 61,23 кг.

Він захистив пояс Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) і завоював титул Всесвітньої боксерської організації (WBO), перемігши в 12-раундовому поєдинку в Нью-Йорку пуерторіканця Хосе Педрасу.

Про це повідомляє Top Rank Boxing.

Перша половина поєдинку пройшла в приблизно рівній тактичній боротьбі, при цьому Педраса грамотно захищався і намагався не нариватися на несподівані атаки українського чемпіона. І все ж починаючи з 6-го раунду українцю почали вдаватися великі ударні серії, а перевага Ломаченка у швидкості стала мати вирішальне значення.

Вирішальним став 11-й раунд, протягом якого Ломаченко влаштував бомбардировку в голову опонента, і в кінцівці раунду Педраса двічі опинився в нокдауні.

Українець так і не зміг нокаутувати пуерториканця в останньому раунді, однак підсумок бою за рішенням суддів був очевидний: всі три арбітри винесли рішення на користь українського чемпіона.

Таким чином, Василь Ломаченко до поясів WBA Super і The Ring додав титул WBO, яким раніше володів Педраса.

Всього в послужному списку 31-річного Ломаченка – 12 перемог (9 нокаутом, 1 поразка). Він перервав серію з восьми дострокових перемог.

29-річний Педраса зазнав другої поразки при 25 перемогах (12 нокаутом). Він не зміг вперше захистити титул WBO, який завоював в серпні цього року завдяки перемозі над мексиканцем Раймундо Бельтраном.

Відео – “Обозреватель”.

Фото – Getty.

 

Реклама

Залишити коментар