У Чернівцях Фестиваль Маланок під загрозою: місцева влада ігнорує організаторів

Організатори Фестивалю Маланок відмовляються проводити захід у 2019 році.

“На даний момент конкретні організаційні кроки міською владою не здійснюються, а мої звернення ігноруються. Тож з огляду на ситуацію в країні, ігнорування влади, я не проводитиму Фестиваль Маланок в 2019 році. Вважаю, що цей час можна з користю використати для підготовки до Фестивалю 2020 року” – заявила засновниця Фесту Оксана Лелюк на своїй сторінці у Facebook.

“За сім успішно проведених фестивалів, після яких були сотні публікацій в ЗМІ, соц.мережах, тисячі переглянутих відеоматеріалів, Чернівці зайняли гідне місце на “Фестивальній мапі України”. Мені, як засновнику Фестивалю Маланок, надзвичайно приємно це усвідомлювати, бо за цим результатом стоїть кропітка, наполеглива, самовіддана праця. Мені також відрадно знати, що Фестиваль Маланок виконує об’єднуючу функцію, адже ця подія гуртує навколо себе учасників, місцеву владу, волонтерів, глядачів, підприємців, меценатів, представників силових структур і т.д. Щоразу ми всі були вражені талантом, натхненням різноманітних буковинських колективів та радо зустрічали колективи з інших областей, країн” – зауважує Оксана Лелюк.

Організаторка Фесту зазначає, що до проведення Фестивалю Маланок залишилось 38 днів, з яких третя частина – святкові, а вона досі немає відповідей на звичайні організаційні запитання: як саме провести свято, де взяти на це кошти і кого запросити.

У той же час пообіцяла, що якщо матиме натхнення, то 15 січня 2019 року проведе дотичні до Фестивалю Маланок цікаві події.

Разом із тим, Маланка Фест вже є у програмі розважальних і святкових заходів на Новорічно-Різдвяні свята. Зазначається, що фестиваль відбудеться 15 січня.

Фото – AdeligeR1307, youtube.com.

Реклама

Залишити коментар