У Чернівецькій міськраді може з’явитися ще один Моклович

На сайті  Чернівецької міськради оприлюднили проект рішення про дострокове припинення повноважень депутата Миколи Собка.

Проект рішення складається з чотирьох пунктів: припинити достроково повноваження депутата Чернівецької міської ради VII скликання Собка М.С.; надіслати дане рішення Чернівецькій міській виборчій комісії для проведення заміщення депутата; рішення підлягає оприлюдненню на офіційному веб-порталі Чернівецької міської ради в мережі Інтернет. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань законності, прав і свобод людини, регламенту, депутатської діяльності, етики та запобігання корупції, пише molbuk.ua.

Розгляд питання про припинення повноважень депутата Миколи Собка очікується на черговій сесії міської ради 31 січня 2019 року.

Згідно з інформацією, яка оприлюднена на офіційному сайті ЦВК, наступним кандидатом у депутати по списку партії “Свобода” до Чернівецької міськради є Володимир Моклович – рідний брат чинного обранця міськради Назара Мокловича.

Володимир народився 7 листопада 1974 року. Освіта вища, член політичної партії ВО “Свобода”. Приватний підприємець. Обирався до міськради на 14-му виборчому окрузі Чернівців (район Ленківці), пише видання..

Реклама

Залишити коментар