У Чернівцях за неприбране сміття покарають двох посадовців

Інспекцією благоустрою Чернівців складено адміністративні протоколи щодо керівника КП “Чернівціспецкомунтранс” Олександра Летучого та начальника КЖРЕП №9 Ярослава Туника.

Про це на власній сторінці у Facebook повідомив керівник інспекції Сергій Обшанський

Посадовець заявив, що протоколи були складені у зв’язку з систематичними порушеннями вказаних посадовців.

“У звязку з #систематичними порушеннями , на керівників КП Чернівціспецкомунтранс та КЖРЕП-9 вжиті заходи адміністративного впливу , а саме протоколи по пунктам згідно додатку до Правил благоустрою міста:

1. п.6.9.1 Прибирання контейнерних майданчиків та місць завантаження твердих побутових відходів після їх вивантаження з контейнерів у спец автомобіль здійснює надавач послуг.
За належний технічний, санітарний та естетичний стан сміттєзбірників (контейнерів) відповідає їх власник (надавач послуг).

2. п.12.1 Захаращення та несвоєчасне прибирання території та прилеглої території від побутового, будівельного сміття, піску, змету, деревини, опалого листя, гілля, снігу, гравію тощо, нанесення транспортними засобами на дорогу, ґрунту, піску чи інших залишків будматеріалів, мийки автотранспорту у не- відведених місцях.

3. п. 12.14 Неприбирання та несвоєчасне прибирання території від снігу та снігового накату до твердого покриття, не посипка інертним матеріалом (піщано-сольовою сумішшю)”, – йдеться у повідомленні.

“Впевнений, що адміністративна комісія зробить правильні рішення. Штраф до 1700 грн”, – додав керівник інспекції.

Реклама

Залишити коментар