Вибори-2019 в Україні: буде складно, буде втручання Кремля – експерти

Дослідження “Вплив Кремля на вибори-2019 в Україні” презентували на засіданні міжнародного круглого столу в Укрінформі.

Експертне опитування було проведене аналітичним центром “Політика” та центром суспільних досліджень “Український меридіан” протягом жовтня-листопада 2018 року, розповів директор Центру суспільних досліджень “Український меридіан” Дмитро Левусь, передає “Укрінформ”.

“Ми опитували українців та людей з інших країн. Це Польща, Естонія, Латвія, РФ була представлена політичними емігрантами, які живуть в Україні, Казахстан, Молдова. Ми обирали ці країни не просто так, а тому що вони точно уявляють, що таке Російська Федерація і де йде втручання у вибори. Для Латвії та Естонії це залишається актуальною темою. Я пишаюсь нашими експертами, прогнози та тенденції дуже у всіх тверезі та справедливі”, – сказав Левусь.

Віце-президент АЦ “Політика” Олег Лісний наголосив, що усі респонденти мали можливість висловити свою думку про те, що відбувається та що відбуватиметься під час виборів-2019.

Лісний вважає, що таке дослідження допоможе українцям бути готовими до майбутніх подій, зрозуміти, що росіяни досі вважають українців “своїми”, в той час як ми є самодостатніми і можемо перемагати, дивувати світ.

Учасники заходу обіцяють найближчим часом зробити результати експертного опитування “Вплив Кремля на вибори-2019 в Україні” доступними для всіх, оскільки воно цікаве не тільки для політологів, а й для політиків.

Реклама

Залишити коментар