Обшанський: Через неврегульовану ситуацію з паркуванням Чернівці втратили до 10 млн. гривень

Через неякісну роботу заступника міського голови Володимира Середюка, який не врегулював ситуацію з накладанням штрафів за паркування автівок, бюджет міста втратив від 5 до 10 мільйонів гривень.

Про це заявив керівник інспекції благоустрою Чернівців Сергій Обшанський, пише molbuk.ua.

Обшанський розкритикував відповідь заступника міськголови на електронну петицію щодо заборони самовільного захоплення паркомісць у житлових дворах Чернівців.

Як заявив керівник благоустрою, в документі за підписом Середюка вказана неправдива інформація.

“У відповіді на електронну петицію написано, що триває реорганізація і функції штрафування за неправильне паркування авто будуть надані інспекції з благоустрою. По-перше, те, що написав Середюк у цьому документі – брехня. Жодної реорганізації інспекції з благоустрою немає. Проекту рішення такого не існує в природі, і ніхто його не бачив. Є лише проект рішення про ліквідацію інспекції”, – сказав Обшанський.

Керівник благоустрою зазначив, що інспектори з паркування у Чернівцях можуть з’явитися лише після створення нового органу.

“І коли буде ліквідація інспекції, коли буде створено новий орган, тоді, можливо, йому нададуть інспекторів з паркування. Згідно закону України, який вступив у силу 27 вересня, вже мають працювати інспектори з паркування, і вони мають бути держслужбовцями. А працівники інспекції являються службовцями. І просто, коли буде нове управління, тоді будуть нових людей набирати по конкурсу, і тоді вже інспектори з паркування будуть також посадовими особами”, – додав керівник інспекції.

Як відомо, Володимир Середюк у своїй відповіді на е-петицію щодо заборони самовільного захоплення паркомісць у житлових дворах зазначив, що проект рішення щодо делегування вказаних функцій реорганізованій інспекції з благоустрою при виконавчому комітеті міської ради вже внесено на розгляд сесії міської ради.

Реклама

Залишити коментар