У Чернівцях проведуть службове розслідування щодо головлікаря пологового Манчуленка

У Чернівцях проведуть службове розслідування щодо головного лікаря комунальної медичної установи “Міський клінічний пологовий будинок № 1” Дмитра Манчуленка. Утім очільник установи раптово пішов на лікарняний.

Наразі секретар Чернівецької міськради Василь Продан не підписав рішення навіть про відсторонення від виконання обов’язів Дмитра Манчуленка. Хоча, як відомо, 29 листопада Чернівецька міська рада прийняла рішення рекомендувати секретарю міськради звільнити головного лікаря пологового будинку №1.

Лише після проведення службового розслідування Продан прийматиме рішення, чи звільняти Манчуленка, чи ні.

Іншим розпорядженням Продана, підписаним 29 листопада, передбачено створення комісії, яка проводитиме службове розслідування. До її складу увійшло 13 осіб, серед яких – депутати і посадовці Чернівецької міськради, активісти та жителі Чернівців.

Голова комісії – заступник міського голови Чернівців Олександр Паскар.

Із депутатів до складу комісії включили Андрія Ілюка, Михайла Яринича, Василя Максимюка, Віталія Михайлішина та Олександра Пуршагу.

Як відомо, 29 листопада у Чернівцях група місцевих жителів блокувала президію в сесійній залі міськради, вимагаючи звільнення головного лікаря міського пологового будинку №1 Дмитра Манчуленка.

Реклама

Залишити коментар