Секс-скандал довкола чиновника МВС: затримано ймовірного організатора

За підозрою в організації секс-скандалу за участі чоловіка першої заступниці голови Державного бюро розслідувань Ольги Варченко Олександра у Києві Головна військова прокуратура затримала політтехнолога Володимира Петрова.

Про це повідомила прес-служба Генеральної прокуратури України.

“Головною військовою прокуратурою за участю працівників Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України затримано гр. П. за підозрою у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 163 (порушення таємниці листування, телефонних розмов, телеграфної чи іншої кореспонденції, що передаються засобами зв’язку або через комп’ютер), ч. 2 ст. 182 (порушення недоторканості приватного життя) КК України”, — йдеться у повідомленні.

Як повідомили у прокуратурі, слідче управління Служби безпеки України у Києві під керівництвом Головної військової прокуратури ГПУ здійснює досудове розслідування у справі про “неправдиве повідомлення про злочин, штучне створення доказів, порушення таємниці листування та телефонних розмов щодо державного діяча” та спробу впливу на представника правоохороного органу.

Як повідомляє “Громадське”, з власних джерел відомо, що йдеться про політтехнолога Володмира Петрова.

Нагадаємо, що 7 листопада, Наталія Бурейко, яка назвала себе студенткою, повідомила у Facebook про погрози та домагання з боку нібито заступника голови департаменту захисту економіки Національної поліції України Олександра Варченка. Чоловік нібито погрожував їй у соцмережі Tinder.

Сам Варченко заявив, що це “провокація”.

Дружиною Варченка є перша заступниця голови Державного бюро розслідувань Ольга Варченко. Вона заявила, що переписка з погрозами від її чоловіка — “фейк” і провокація проти неї самої. На її думку, ця ситуація пов’язана із її професійною діяльністю. Більше того, Ольга Варченко заявила, що “знає, кому це вигідно”.

На фото – Володимир Петров, facebook.com.

Реклама

Залишити коментар