На Буковині рятувальники спецтехнікою відбуксирували автомобілі, які з’їхали з дороги

У Чернівецькій області рятувальники за допомогою спецтехніки витягували  автомобілі, які через складні погодні умови та ожеледицю з’їхали з дороги. Серед них – карета швидкої медичної допомоги.

У четвер, 29 листопада на автодорозі сполученням м. Заставна – с. Веренчанка через складні погодні умови та ожеледицю з дороги з’їхав вантажний автомобіль. Водій не міг самостійно виїхати з кювета, тому звернувся до Служби порятунку.

Рятувальники за допомогою пожежно-рятувальної техніки відбуксирували вантажний автомобіль на проїжджу частину.

Про це повідомили у ДСНС України у Чернівецькій області.

У Чернівцях працівники Служби порятунку допомогли водію карети швидкої медичної допомоги. Повертаючись з виклику, через ожеледицю автомобіль не зміг подолати підйом на вул. Матросова обласного центру. Водій звернувся до Служби порятунку.

За допомогою спецтехніки рятувальникам вдалося відбуксирувати автомобіль швидкої медичної допомоги у місце, звідки водій самостійно продовжив рух.

Ще один випадок трапився на автодорозі сполученням смт Кельменці – с. Росошани Кельменецького району. Там вантажний автомобіль, який з’їхав з проїжджої частини у кювет, перегородив дорогу. Щоб витягнути вантажівку та розблокувати дорогу, на місце події виїхали працівники Служби порятунку.

Рятувальники відбуксирували вантажний автомобіль та розблокували трасу.

Загалом для надання допомоги від УДСНС залучалось 3 одиниці техніки та 11 чоловік особового складу.

Реклама

Залишити коментар