У Чернівцях п’яний водій намагався втекти з місця ДТП – відео

У Чернівцях п’яний водій легковика на ожеледиці врізався у бордюр на кільці поблизу готелю “Турист”, після чого намагався втекти з місця ДТП.

Це сталося сьогодні приблизно о другій годині ночі, повідомляє прес-служба патрульної поліції.

За повідомленням поліцейських, автомобіль отримав значні механічні пошкодження, в результаті чого не зміг продовжити рух. Правоохоронці, які знаходилися неподалік, одразу ж направились до водія. Під час спілкування поліцейські виявили явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Від проходження огляду на стан сп’яніння водій відмовився, стверджують у патрульній поліції.

“Чоловік почав поводити себе агресивно, виражався нецензурною лайкою в бік працівників поліції, погрожував, ставав у бійцівську стійку. На неодноразові зауваження припинити правопорушення не реагував, згідно ст.45 ЗУ “Про Національну поліцію” було застосовано спецзасіб споряджений речовинами сльозогінної та дратівливої дії”, – йдеться у повідомленні.

На водія було складено 5 протоколів: ст.185 КУпАП (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського), ст.130 КУпАП (керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції), ст.124 КУпАП (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів), ст.173 КУпАП (Дрібне хуліганство), ст.126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки, або стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами).

Транспортний засіб евакуйовано на спецмайданчик.

Реклама

Залишити коментар