Каспрук про рішення депутатів: сподіваюся, переможе здоровий глузд, а не бажання набити свої кишені

Олексій Каспрук висловив сподівання, що депутати Чернівецької міськради на сесії 29 листопада не поспішатимуть з ухваленням рішення про оголошення інвестиційного конкурсу щодо земельної ділянки на території Центрального парку культури й відпочинку імені Т. Г. Шевченка.

Про це він заявив сьогодні на прес-конференції.

“Як наші нові очільники вміють проводити конкурси, ми вже бачимо на прикладі управляючих компаній, коли здоровий глузд і здорова конкуренція посуваються на задній план, а фактично розпочинається грабунок міста”, – сказав Каспрук.

Політик додав, що на сесії міськради, відповідно до рішення про проведення аукціону, депутату Петришину мають передати на 10 років 2000 квадратних метрів землі для розвитку його бізнесу.

Утім, як відомо, громадськість виступала проти такого рішення.

“Вона має бути вільнодоступна для всіх чернівчан, а не тільки для тих, хто має гроші, і має їх сплатити Ярославу Петришину за дозвілля своїх дітей”, – наголосив Олексій Каспрук.

Як сподівається Каспрук, у депутатів “переможе здоровий глузд, а не бажання набити свої кишені”.

“Сподіваюся, що вони як мінімум відкладуть розгляд цього питання до того моменту, поки не будуть розставлені всі крапки над “і”, – додав політик.

Реклама

Залишити коментар