“Нова влада” в дії: перед дитячою поліклінікою у Чернівцях в морози розрили тротуар

У Чернівцях ремонтники під час морозів демонтували всі бетонні плити з тротуару перед дитячою поліклінікою на проспекті Незалежності. Через центральний вхід зайти до медустанови тепер неможливо.

Про це повідомив у Facebook-спільноті СтопХам Буковина чернівчанин Роман Загул.

Користувач обурюється тим, що тротуар, який був у нормальному стані, розкопали, не дивлячись на погодні умови. Це значно ускладнило вхід до поліклініки матерям з малими дітьми, або пацієнтам з травмами.

“Черговий ремонт від міських господарників розпочато!!!! На цей раз тротуар біля міської дитячої поліклініки. Просто взяли і зняли всі бетонні плити біля поліклініки. Тепер через центральний вхід в поліклініку не зайти. Там повністю все перекопано і обгороджено.

Навіщо було починати цей ремонт в такий час? Вже зараз в місті є ожеледиця та мороз. На завтра, післязавтра прогнозують сильний снігопад. На кінець тижня до 20 градусів морозу. І за таких умов в матусь з новонародженими дітьми, в хворих дітей, в дітей з переломами забрали нормальний інклюзивний вхід з пандусом. На скільки я розумію тепер вхід буде десь із двору. Але я чомусь впевнений, що там не буде ніякого пандусу. Однозначно стане важче заходити й виходити з поліклініки + дорога, яка веде на задній двір знаходиться в ненайкращому стані. Я живу біля дитячої поліклініки все життя і часто проходжу повз неї і впевнено можу сказати, що тротуар біля неї не був в критичному стані. Він був повністю прохідний. Невже не можна було почекати до весни?

Починати ремонт в такий час – це знущання над чернівчанами. Така господарність нових керманичів просто обурює. Це плювок на всіх дітей міста та їхніх батьків.”, – йдеться у дописі чернівчанина.

и, проспект, чернівці

Реклама

Залишити коментар