Максим Бурбак: аферу з фірмами-управителями у Чернівцях має зупинити поліція

Народний депутат України Максим Бурбак та Олексій Каспрук  зустрічаються з мешканцями будинків, які “обслуговують” новостворені приватні компанії-управителі.

Про це повідомив на власній сторінці у Facebook Максим Бурбак.

За його словами, правоохоронці вже порушили кримінальну справу. Нардеп обурюється, що людям нараховують платежі за послуги, яких насправді не було. Тим не менше, людей вважають боржниками.

“Разом з Олексієм Каспруком розпочали зустрічі з мешканцями будинків, яким запроданці з міськради нав’язали свої обслуговуючі контори. Нагадую, що на моє звернення Нацполіція порушила кримінальну справу. І ось наступний доказ. Людям вже нараховують платежі за нібито надані послуги. Фактично нічого не робили (бо фізично немає кому), а людей вже вважають боржниками. Ще раз порадив не платити шахраям. А цю аферу правоохоронні органи повинні зупинити. На фото список боржників в одному будинку, борг за 2 місяці вже близько 7000 грн. Таких будинків майже 600. Мега афера фірташівців в Чернівцях”, – пише народний депутат.

Реклама

  • До Бурбака та Каспрука!
    Як Чернівчанин вимагаю інформацію про те, коли новостворені компанії-управителі були допущені до управління будинками. Конкретно. Місяць, і день чиїм рішенням? А тоді будемо вішати ярлики.

Залишити коментар