У Чернівцях відбудеться літературний вечір “Петер Демант: дивись, читай, пізнавай”

21 листопада  о 14:00 у приміщенні Муніципальної бібліотеки ім. А. Добрянського  (вул. Українська, 22)  відбудеться фінальна конференція проекту «Петер Демант: дивись, читай, пізнавай. Відтворення у свідомості громадян інтелектуальної спадщини видатного письменника міста Чернівці шляхом розширення інноваційно-інформаційних інструментів муніципального бібліотечного фонду», який впроваджується Управлінням культури Чернівецької міської ради за підтримки Українського культурного фонду.

Про це повідомляє прес-служба міської ради.

Під час фінальної конференції проекту будуть представлені його  результати: модернізований веб-сайт Муніципальної бібліотеки ім. А. Добрянського, електронний каталог творів письменника для читання он-лайн та віртуальний 3-D маршруту місцями життя Деманта у Чернівцях, а також фільми про нього з субтитрами українською та англійською мовами та інші інформаційні матеріали.

Також, о 16:00 у приміщенні Муніципальної бібліотеки ім. А. Добрянського, відбудеться літературний вечір, що присвячений творчості Петера Деманта, йдеться у повідомленні.

Реклама

Залишити коментар