Продан хоче підвищити ціну за проїзд у тролейбусах Чернівців

29 листопада 2018 року о 18.00 з інціативи секретаря міської ради Продана відбудуться громадські слухання щодо зміни тарифів на проїзд у громадському електричному транспорті (тролейбусах).

Про це повідомили у прес-службі ратуші.

Уповноваженими виконавчими органами з підготовки громадських слухань є департамент житлово-комунального господарства, відділ інформації та зв’язків з громадськістю та відділ організаційної роботи і контролю міської ради.

З розрахунковими документами щодо зміни тарифів на проїзд у громадському електричному транспорті (тролейбусах) можна ознайомитись в департаменті житлово-комунального господарства Чернівецької міської ради за адресою: вул. Героїв Майдану, 176, кабінет 71 (тел. 52-39-98) у понеділок та четвер з 15 до 18 години до 28 листопада  2018 року. Зауваження та пропозиції з цього питання приймаються департаментом житлово-комунального господарства Чернівецької міської ради до 28 листопада 2018 року з дня першого опублікування цього повідомлення.

Відповідальною особою за організацію розгляду пропозицій визначено першого заступника директора департаменту житлово-комунального господарства міської ради Бурака Олександра Кризонтовича.

Для участі у громадських слуханнях запрошуються мешканці міста Чернівців, депутати Чернівецької міської ради VII скликання, посадові особи виконавчих органів міської ради, члени Громадської ради при виконавчому комітеті Чернівецької міської ради, представники Чернівецького обласного відділення Антимонопольного комітету України, представники громадських організацій, представники КП «Чернівецьке тролейбусне управління» тощо. Місце проведення громадських слухань – зал засідань департаменту житлово-комунального господарства міської ради за адресою вул. Героїв Майдану, 176, II поверх.

Реклама

  • Я просто в шоці. Шо ви там курите…. У ваз мозок уже напевно взагалі відказує. Підняття цін? За шо. Прокатайтесь пів дня в тролейбусі 3 або 5…. Бруд, сморід, гуркіт, все розвалюється на ходу. Звичайно це крім нових тролейбусів які курсуюьь на Садгору, але це не ваша заслуга…отямтеся, це буде остання крапля для громадян міста…. Незнущайтесь з народу.

Залишити коментар