Поліція з’ясовує обставини автопригод, що сталися минулої доби на Буковині

Загалом, за неділю на автошляхах Чернівецької області сталося три ДТП, у яких четверо осіб травмовано. Серед потерпілих – одна неповнолітня.

Про це повідомили у прес-службі поліції Буковини.

Вранці 18-го листопада по вулиці Героїв Майдану міста Чернівці 27-річний водій автомобіля  «Volkswagen» зіткнувся із автівкою «Daewoo Lanos» під керуванням 43-річного чернівчанина.

В результаті ДТП водія «Daewoo» та двох пасажирок, 17 і 23 років, з тілесними ушкодженнями госпіталізували до Чернівецької лікарні швидкої медичної допомоги.

Ще одна дорожньо-транспортна пригода сталася цього ж дня в селищі Лужани Кіцманського району. 37-річний водій «Mercedes-Benz Vito» не переконавшись у безпечності здійснення розвороту допустив зіткнення з авто марки «Iveco» та припаркованим мікроавтобусом «Mercedes-Benz Sprinter».

Внаслідок аварії 49-річну пасажирку «Mercedes-Benz Vito» із забоєм грудної клітки та переломом ребра доставили до Кіцманської центральної районної лікарні.

Крім цього, вночі 19-го листопада поблизу села Малинівка Новоселицького району 34-річний житель Хотинщини, керуючи автомобілем «Skoda Oktavia» допустив наїзд на пішохода. Внаслідок ДТП 43-річний чернівчанин з переломом правої гомілки госпіталізований до медичної установи.

За всіма фактами слідчі розпочали кримінальні провадження, передбачені статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього рух або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Поліція Чернівецької області закликає водіїв та всіх учасників дорожнього руху неухильно дотримуватись правил руху, не наражати на небезпеку себе та оточуючих.

Реклама

Залишити коментар