У Чернівцях припинено поштове обслуговування регіональної мережі НБУ

Національний банк України повідомляє, що у рамках реформування регіональної мережі з 15 листопада 2018 року припиняється доставка кореспонденції, адресованої Національному банку України, за адресою: 58002, м. Чернівці, Центральна площа,3.

Листування з питань, що належать до компетенції Національного банку України, здійснюватиметься за такими поштовими адресами:

79005, м. Львів, вул. Коперника, 4 – з питань отримання довідок про офіційний обмінний курс гривні до іноземних валют, банківських металів і ціни на дорогоцінні метали в брухті та приймання декларацій про валютні цінності, доходи та майно, що належать резиденту України і перебувають за її межами;

01601, м. Київ, вул. Інститутська,9 – з усіх інших питань.

Видача довідок про офіційний обмінний курс гривні до іноземних валют, банківських металів і ціни на дорогоцінні метали в брухті та приймання декларацій про валютні цінності, доходи і майно, що належать резиденту України і знаходяться за її межами, суб’єктів підприємницької  діяльності Чернівецької області та м. Чернівці, у разі бажання отримати/подати особисто, здійснюватиметься у м. Львові  за адресою: вул. Коперника,4 центральний вхід, кімната 220, тел. (032) 297-22-01.

Реклама

Залишити коментар