Максим Бурбак: Закликаю чернівчан не платити “комірне” шахраям

Народний депутат України Максим Бурбак звернувся до правоохоронних органів щодо двох приватних фірм – управителів багатоквартирних будинків “Єврокомунбуд” і “Порядок в домі”, які отримують комунальні платежі від чернівчан.

“В ефірі одного з телеканалів я публічно закликав чернівчан не платити їм, тому що це є реально шахраї. Але в нас люди в більшості своїй свідомі і найперше в них – сплатити “комірне”, а потім бідкатися, “як далі жити” та лаяти владу, що грошей не залишилось”, – заявив нардеп.

“Люди відносять гроші шахраям, які вдвічі збільшили плату за метр квадратний обслуговування, які зарез, не маючи навіть договорів з ОСББ, виставляють рахунки. Я не розумію, чому правоохоронні органи не порушують за цим фактом кримінальну справу?” – додав Бурбак.

Також, за його словами, кримінальне провадження мали б відкрити і стосовно заступника міського голови Володимира Середюка, який непрозоро провів конкурс управителів..

“Я не є захисником ЖРЕПів. Ми дали можливість мати альтернативу монополістам, але це перетворилося на анархію і на злочин в місцевих реаліях”, – підсумував народний депутат.

Як відомо, приватні фірми “Єврокомунбуд” і “Порядок в домі” мають відношення до депутатів Чернівецької міськради, котрі відправили у відставку міського голову Олексія Каспрука.

Фото – gazeta1.com

Реклама

Залишити коментар