Як партії виконали передвиборчі обіцянки і що пропонують на виборах президента?

“Народний фронт” – єдина партія, яка виконала всі пункти передвиборчої програми.

Багатьох збурила нинішня інформаційна кампанія “Народного фронту”. Утім, керівник парламентської фракції “Народний фронт” Максим Бурбак зазначив, що саме така кампанія є своєрідним звітом про роботу. 

“Вважаю, що наша кампанія – це одна з форм звіту політичної партії про роботу. “Народний фронт” – єдина партія, яка виконала всі пункти своєї передвиборчої програми, всі дані обіцянки. Відмова від російського газу, порятунок країни від дефолту тощо – результати діяльності уряду Арсенія Яценюка”, – наголосив керівник фракції.

Про це народний депутат повідомив під час зустрічі з журналістами у Чернівцях.

Максим Бурбак повідомив, що формат участі “Народного фронту” у наступних президентських виборах буде вирішуватися у січні 2019 року на партійному з’їзді.

“Всіх цікавить, з ким “Народний фронт”? Комусь наша політична сила стоїть, як кістка у горлі. Відповідаю: “Народний фронт” з державою Україна! Питання участі кандидата від “Народного фронту” у виборах президента вирішуватиметься у січні 2019 року”, – підкреслив Максим Бурбак.

Він також зазначив, що і йому як народному депутатові,  який обраний у 204 мажоритарному окрузі, є про що звітувати перед своїми виборцями.

“Мені теж є про що, не червоніючи, прозвітувати перед людьми. Про це ми спілкувались під час зустрічі Арсенія Яценюка з партійним активом “Народного фронту”. Такі зустрічі відбулися у Чернівцях, Житомирі”,  –  додав він.

Окрім того, Максим Бурбак окреслив першочергові завдання фракції.

“Завдання “Народного фронту” на найближчі місяці – якнайшвидше прийняти закон про державний статус української мови, щоб це питання не стало фактором передвиборчої кампанії; ухвалити законопроект про основи адміністративно-територіального устрою для продовження децентралізації. Прийнявши у грудні бюджет, ми вкотре засвідчимо, що дефолту не буде”, – наголосив нардеп.

Фото – comments.ua.

Реклама

Залишити коментар