Відома схема: у Чернівцях весільна тамада продовжує дурити людей

Не так давно у Чернівцях вирував скандал довкола популярної ведучої весіль Надін Медведчук. Подружні пари звинуватили церемонімейстра у шахрайстві. Тоді Надін свою помилку визнала й намагалась відкупитись. Однак у мережі з’явилися нові повідомлення про старі схеми. 

“У тебе скоро весілля? Тоді замовляйте Надін і будьте готові, що вас кинуть за три дні до весілля”, – так розпочала свою історію користувачка kristina_skrypnuk у соціальній мережі Instagram.

За словами нареченої, ведучу вони замовили ще у березні, хоча весілля планувалося на кінець осені. Коли розгорнувся скандал, пара уточнила, чи продовжить вона свою справу. Надін запевнила, що проведе їхнє весілля, а скандал вирішують її адвокати.

“Перше, що мене здивувало, це те, що коли я кидала їй те, що вона просила – вона нічого не відписувала: добре не добре, так не так, короче діалогу не було”, – написала наречена у дописі.

Дівчина також поділилася історією Надін, якою вона пояснила відмову у проведенні весілля:

“У середу перед весіллям ми до неї підійшли щоб узгодити усі деталі і тут вона почала розказувати що їй погрожуть, що чекають біля під‘їзду з бітами і дзвонять з погрозами, і що весілля у нас буде крапкою у її карєрі. Питали чи не можуть це бути наші гості(хоча з перших слів зрозуміло, що це полнейший бред і кому вона потрібна?!)Каже що порадилась із батьками і переживає за своє життя і зірвати нам весілля”.

За пройденим сценарієм, Надін обіцяла парі заплатити за нову ведучу. Утім, на словах це так і  залишилося.

Як повідомили наречені, вони випадково дізналися, що ведуча Медведчук таки проводила весілля, але уже в іншої пари.

 

 

Фото – зі сторінки Nadin.

Реклама

Залишити коментар