На Буковині поліцейські розшукали втікача, який у ДТП травмував жінку

На Кіцманщині 23-річний водій збив жительку району та не надавши  допомогу втік з місця події. У результаті наїзду жінку-пішохода з травмами голови та нижніх кінцівок госпіталізовано до лікарні швидкої медичної допомоги міста Чернівці.

Вранці 12-го листопада до поліції надійшло повідомленні про дорожньо-транспортну пригоду в селі Кальнівці Кіцманського району, повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Слідчо-оперативна група Кіцманського відділу поліції з’ясувала, що невідомий водій допустив наїзд на 29-річну місцеву жительку, яка йшла узбіччям, та втік з місця ДТП.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські за лічені години встановили автомобіль та причетного водія. Ним виявився 23-річний житель села Нижні Станівці Кіцманського району. Хлопець зізнався в скоєному та пояснив правоохоронцям, що злякався відповідальності, тому покинув місце події.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчі розпочали кримінальне провадження, передбачене частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Тривають слідчі дії.

 

Реклама

Залишити коментар