У пожежі на Буковині загинула людина

Всього за минулі вихідні у Чернівецькій області сталося шість пожеж.

9 листопада у житловому будинку в селі Бабин Кельменецького району пожежа сталася через паління власника у ліжку, передає прес-служба Управління ДСНС в області.

Чоловік запалив цигарку та, ймовірно, заснув із нею в руках. Недопалок впав на одяг чоловіка і спричинив тління. Ввечері до господаря прийшли родичі та побачили, що на 47-річному чоловікові горять речі. Люди самотужки ліквідували пожежу за допомогою підручних засобів, тому пожежно-рятувальні підрозділи на місце події не викликались Травмованого власника госпіталізували до Кельменецької центральної районної лікарні, де, від отриманих внаслідок пожежі опіків, він помер наступного дня.

Увечері 11 листопада у місті Чернівці на вул. Заводській трапилася пожежа у покинутій нефункціонуючій будівлі. За попередніми висновками фахівців, її причиною стала необережність під час паління невстановленої особи. Оскільки до будівлі легко міг будь-хто потрапити, там часто помічали осіб без постійного місця проживання. Ймовірно, цього разу вони палили, а коли недопалок спричинив пожежу, злякалися й втекли з місця події.

Полум’я помітили очевидці вже тоді, коли вогонь дістався перекриття споруди.

За викликом прибули вогнеборці 2 та 3 державних пожежно-рятувальних частин міста Чернівців. За годину рятувальники ліквідували пожежу в тих межах, в яких застали її на момент прибуття, врятувавши від знищення споруду. Площа пожежі склала 95 кв.м. Вогонь частково знищив покриття та перекриття будівлі

Решта пожеж рятувальники ліквідували у Кіцманському, Вижницькому районах та місті Чернівці.

Реклама

Залишити коментар