Поліцейські відшукали дві автівки, які минулої ночі викрали у Чернівцях

У Чернівця за минулу ніч викрали два автомобілі.

Сьогодні, близько першої години ночі на спецлінію “102” звернувся громадянин та повідомив, що невідома особа заволоділа його автомобілем, який він припаркував біля під’їзду. Про це повідомив керівник Управління патрульної поліції Чернівецької області Артур Шкроб на своїй сторінці у Facebook.

“Екіпажі патрульної поліції отримали орієнтування щодо заволодіння транспортним засобом через радіоефір та відразу направилися на пошуки автомобіля. Обстежуючи вулиці міста патрульні виявили та зупинили автомобіль, який перебував в орієнтуванні, на вулиці Героїв Майдану. Водій зізнався в скоєному. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Шевченківського ВП”, – йдеться у дописі поліцейського.

Інше повідомлення надійшло близько 3-ї години ночі.

“Один з екіпажів, обстежуючи територію патрулювання в селі Новий Киселів Кіцманського району, на узбіччі, неподалік заправки “Shell”, виявили покинутий транспортний засіб «Audi A6», який знаходився в орієнтуванні по «угону». Водія в автомобілі не було. Правоохоронці оглянули прилеглу територію, але осіб, які могли б бути причетні до заволодіння даним транспортним засобом, не виявили. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Шевченківського ВП”, – повідомив Артур Шкроб.

Завдяки злагодженим та оперативним діям патрульних вдалося відшукати викрадені автівки.

;

Реклама

Залишити коментар