Петиція чернівчан про звільнення з посади Продана за тиждень набрала понад 300 голосів

Електронна петиція стосовно звільнення із посади секретаря міської ради Продана В.С. набрала понад 300 голосів.

Згідно п. 1.2 розділу ІІІ «Положення про електронні петиції у місті Чернівцях», звернення буде зареєстровано та розглянуто в порядку, передбаченому для розгляду звернень громадян виконавчим органом міської ради та невідкладно передано відповідному органу чи посадовій особі. Згідно п. 2.1 розділу ІІІ «Положення про електронні петиції у місті Чернівцях», електронна петиція буде розглянута впродовж 10 робочих днів з дня оприлюднення. Згідно п. 3.1. розділу ІІІ «Положення про електронні петиції у місті Чернівцях», електронна петиція після її реєстрації розглядається органом або посадовою особою, яким вона подана. На розгляд запрошується ініціатор, якому надається право представляти свою електронну петицію. Ініціатор може делегувати право представляти свою електронну петицію представнику.

Нагадаємо, на сайті Єдиної системи місцевих петицій 6 листопада було зареєстровано звернення про звільнення з посади секретаря Чернівецької міської ради Продана.

“Скинути із посади Продана.
Продан не справляється із своєю посадою! Тому потрібно переобрати мера міста”, – йдеться у тексті петиції.

 

Реклама

Коментарі:

  • Уверен, что набор этих “голосов” нужен только партии НФ и Мунтяну. Простым жителям города перевыборы “до лампочки”. Тем более, что Продан начал наводить кое-какой порядок.

  • Враховуючи,що містер Продан і іже з ним ,до того як зняли Каспрука,всіляко саботували які б то не були роботи,бо не давали брати відкати(не було стимула працювати на благо міста за саму зарплату) ,то зараз ,напевно,стимул появився….Але цікава історія-всі об”єкти,які почали робити шановні “можновладці”,чомусь застряли на певній стадіі ремонту,і жоден не доведено до кінця.А деякі вже розрили посвіжаку…..Жодна “презентація”,яку анонсував “пан” Бешлей, не увінчалась успишним закінченням. Десь не поклали бордюри(вул Вінниченка) і вже встигли розрити новий асфальт(це по нашому),а десь поклали,як небудь,(вул. Білоруська)і далі все зависло…. ,А вул. Канівська,то ващє треш….на тротуари мабуть грошей не вистачило.тож братчики -до першого трупа….
    А взагалі,дивлячись як все робиться,то згадується СРСР-все через сраку,але щоб з заробітком….Вперед” братчики”,еффект бумерангу ніхто щє не відміняв…..

Залишити коментар