Чернівчани вимагають прокласти тротуари на вулиці, на якій нещодавно закінчили ремонт

Люди обурені тим, що по вулиці Канівській, де нещодавно закінчили ремонт, не подбали про пішоходів – люди змушені йти по проїжджій частині.   

Про це написала користувачка Юлія Маковська у спільноті “СтопХам Буковина” у соціальній мережі Facebook.

“Вулиця Канівська. Закінчений ремонт дороги, а тротуари не придатні для використання. Люди змушені йти по трасі, остерігаючись машин, а з малими дітьми як проходити?? мами змушені йти по краєчку, прижавшись до тротуару, несучи дитину на руках, наражаючи себе і дитину на небезпеку!!! як можна пустити транспорт в дію, не зробивши місця для пішоходів ????????”, – йдеться у дописі.

У коментарях під публікацією чернівчани також скаржаться на дерева, які ростуть посеред тротуару, що також перешкоджає руху пішоходів.

Раніше директор департаменту ЖКГ Чернівецької міської ради Володимир Бешлей публікував на своїй сторінці у Facebook допис про те, як вдячні мешканці Канівської презентували Бешлею і Продану термобілизну після завершення ремонту вулиці.

Реклама

  • Відрадно чути як люди,які мешкають на вул. Канівській,почали розуміти ситуацію.А ситуація проста як три копійки-за тротуари не домовились про відкати,бо нехватило грошей. Ось і все.Дякую за увагу.

Залишити коментар