На Буковині перекинувся легковик: 24-річний водій загинув на місці

Внаслідок перекидання автомобіля на об’їзній дорозі міста Сокиряни загинув водій. Попередньо, чоловік керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

Як інформує відділ комунікації поліції Чернівецької області, повідомлення про автопригоду з потерпілим надійшло на спецлінію “102” 10-го листопада о пів на 22-гу годину. На місці події слідчо-оперативна група Сокирянського відділення поліції встановила, що 24-річний водій іномарки перевищив безпечний швидкісний режим, не впорався з керуванням і допустив з’їзд у кювет з подальшим перекиданням автомобіля.

Під час автопригоди кермувальник отримав травми, які є несумісними з життям і помер на місці події.

Зі слів очевидців, того вечора померлий відпочивав з друзями в одному із закладів райцентру та вживав алкогольні напої. Попри це, чоловік таки сів за кермо автівки.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди слідчі розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Наразі проводяться слідчі дії. У рамках кримінального провадження буде призначено низку експертиз, за результатами яких поліція остаточно встановить усі обставини автопригоди.

Реклама

Залишити коментар