Чернівчани обурені нецензурними висловлюваннями чиновника в адресу користувача соцмережі

У Чернівцях директор департаменту житлово-комунального господарства, депутат міської ради від “Рідного міста” Володимир Бешлей вдався до нецензурних висловлювань у спілкуванні з користувачем Facebook у коментарях до свого допису.

Це сталося у ніч на 10 листопада, пише “МБ”.

Скріншот однієї з гілок коментарів під дописом Бешлея опублікувала користувачка Ірина Балан.

“А як ви вважаєте, директор ДЖКГ має право ось так спілкуватися з людиною?” – йдеться у її дописі.

У своєму пості чиновник повідомив про небайдужих жителів міста з вулиці Канівської, які презентували Бешлею та секретарю міської ради Василю Продану подарунки – термобілизну.

“Виявилось, що це родина підприємців Щербакових переживає, щоб ми з Василем Сафроновичем були в теплі))) Презентували нам подарунки – термобілизну. Розчулило! Дякую за турботу!”, – написав Володимир Бешлей.

Один з Facebook-користувачів, Dmytro Semenov, поцікавився у коментарі в посадовця: “Перепрошую, це фото на вулиці Канівській, чи я щось дезорієнтувався?”.

У відповідь на це Бешлей облаяв чоловіка: “Важливе до Вас запитання. Ви дал….б чи дибіл?”. В наступному коментарі посадовець додав: “Як ще до бота можна відноситись? З повагою”.

Користувач, якого чиновник облаяв, висловив своє нерозуміння, чому Володимир Бешлей собі дозволяє такі вирази.

“В даному випадку не розумію, хто тут бот”, – написав чоловік.

На це посадовець відповів: “Той, у кого більший язик”.

Щоправда, згодом Бешлей видалив гілку коментарів, де він нецензурно висловлюється щодо людини.

Чиновник підтвердив, що він справді писав лайливі коментарі. Він вважає, що сторінка цього користувача є фальшивою. Тобто, Dmytro Semenov, на думку керівника департаменту ЖКГ, є ботом.

“Я жалкую через цю ситуацію, тому що десь піддався емоціям. Не всі витримують. Я нікого не хочу ображати. Але коли чіпляються до чогось… Коли є до чого – то я згідний. Щиро прошу вибачення через цю ситуацію”, – повідомив Володимир Бешлей.

Реклама

Залишити коментар