Президент відхилив заяву про звільнення Луценка, бо нема голосів за його відставку

Президент України Петро Порошенко повернув Генеральному прокуророві Юрію Луценку його заяву про відставку. Цю інформацію підтвердили в Адміністрації Президента.

Коментуючи повернення президентом заяви, Луценко заявив, що це йому просто продовжує відповідальність. Про це він сказав в інтерв’ю одному з українських телеканалів, передає УНН.

“За мою відставку проголосувало 38 народних депутатів. Президент, який отримав мою заяву, на підставі цього відхилив моє клопотання. Сказати, що це мені приносити радість чи горе — не знаю. Напевно, це мені просто продовжує мою відповідальність. Я буду працювати максимально і у випадку справи Каті Гандзюк, і у 54 випадках (нападів на — ред.) активістів, і в тисячах справ інших активістів”, — прокоментував Луценко повернення Президентом заяви про відставку.

Нагадаємо, 7 листопада Генеральний прокурор України Юрій Луценко подав заяву про звільнення з посади Президенту Петру Порошенку.

У вівторок, 6 листопада, під час виступу у Верховній Раді України Луценко заявив, що подає Президенту України Петру Порошенку заяву про свою відставку.

Додамо, Юрій Луценко – Генеральний прокурор України з 12 травня 2016 року.

Фото – УНІАН.

 

Реклама

Залишити коментар