У Красноїльську 20 контрабандистів напали на прикордонників

У Красноїльську Сторожинецького району прикордонний наряд виявив місце накопичення тютюнових виробів, які вже були підготовлені до подальшого транспортування до країн ЄС. У результаті конфлікту близько двадцяти осіб здійснили напад на двох охоронців кордону.

Наразі буковинські прикордонники перебувають у лікувальному закладі.

Інцидент трапився у середу, 7 листопада. Під час несення служби прикордонний наряд на ділянці Чернівецького загону виявив на підступах до кордону групу осіб, близько 20 чоловік. Вони прямували в напрямку Румунії з товаром. Під час затримання правопорушників, останні нанесли тілесні ушкодження прикордонному наряду та вдалися до втечі. Про це повідомляє прес-центр Державної прикордонної служби.

На місце відразу виїхали додаткові резерви для прикриття ділянки та пошуку порушників. Під час огляду місця події, правоохоронці знайшли покинутих 4 ящики із сигаретами та засоби для зручного переміщення пакунків.

Представники Національної поліції проводять слідчі дії. На даний час внесено відомості до ЄРДР в рамках ознак кримінального правопорушення за частиною 2 ст. 345 ККУ “Погроза або насильство щодо працівників правоохоронних органів”. За скоєння такого роду злочину правопорушникам світить обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Відмітимо, що лише за останній тиждень прикордонники Чернівецького загону упередили спробу переміщення близько 50 тисяч пачок сигарет на загальну суму близько мільйона гривень.

 

Фото ілюстративне, з відкритих джерел.

Реклама

Залишити коментар