Померла активістка Катерина Гандзюк

Померла активістка, радниця міського голови Херсона Катерина Гандзюк. 31 липня на неї напали й облили кислотою. Понад 3 місяці Гандзюк проходила лікування, перенесла більше десяти операцій.
Сьогодні у спільноті “Хто замовив Катю Ганзюк” у соціальній мережі Facebook повідомили, що активістка померла від розриву тромбу.

Пізніше у поліції підтвердили інформацію про смерть Гандзюк.

“Повідомлення про смерть Катерини Гандзюк до чергової частини від лікарів не надходило. Однак для перевірки інформації, що поширюється в соцмережах, в лікарню виїхала слідчо-оперативна група. Факт смерті підтвердився. Поліцейські проводять необхідні слідчі дії”, — зазначив керівник поліції Києва Андрій Крищенко.

Президент України Петро Порошенко миттєво відреагував на сумну звістку. Він заявив, що винних у смерті активістки Катерини Гандзюк слід покарати. Також він закликав правоохоронців докласти максимум зусиль, аби вбивць було знайдено.

Про це він заявив під час зустрічі з українською громадою у турецькій Анталії. Відповідне відео опубліковано на його сторінці у Facebook.

“Не лише на Донбасі, а й усередині країни відбуваються трагедії. Щойно мені повідомили, що активістка Катерина Гандзюк, проти якої скоїли атаку нелюди з кислотою, на жаль, померла у лікарні”, – зауважив український гарант.

Наразі за напад на Катерину Гандзюк судять 5 чоловіків.

Фото – kiev.informator.ua.

Реклама

Залишити коментар