“Частина депутатів намагається розхитувати ситуацію довкола посади керівника летовища” – експерт про аеропорт “Чернівці”

Кирило Новіков, авіаційний експерт, дав оцінку роботи комунального підприємства “Міжнародний аеропорт “Чернівці”” та висловив підтримку чинному керівнику летовища, проти якого розпочалися “провокативні публікації з прицілом “перерозподілу посад””.

Про це Кирило Новіков зазначив на своїй сторінці у Facebook.

“Міжнародний аеропорт “Чернівці” вчергове в центрі уваги. Цього разу міські очільники і частина депутатів намагається розхитувати ситуацію довкола посади керівника летовища. З‘являються провокативні публікації з прицілом “перерозподілу посад” у міських КП”, – йдеться у дописі.

За словами експерта,до 2015 року летовище було занепалим. Проте з приходом Бориса Морського, нинішнього керівника чернівецького аеропорту, справа зрушила з місця. Так, були погашені борги перед чималим колективом, зремонтована частина аеродромної інфраструктури та головне – розпочалися внутрішні та міжнародні рейси.

Новіков відзначив, що за три останні роки на підприємстві зроблено чимало. З останнього: відновлення світло-сигнальної системи, розробка проекту реконструкції аеродрому та концепція вежі управління повітряним рухом, початок створення гелікоптерної бази для потреб МВС.

“Все це було би неможливо, якби летовищем керувала команда на чолі з черговим “фахівцем широкого профілю”, якби не було підтримки з боку ВРУ та особисто мера міста. Проте зараз вітер дме в інший бік, і чиновники вже не такі єдині! Прошу всіх депутатів ЧМР утриматися від голослівних оцінок дій керівництва аеропорту, але більше сприяти розвитку цього КП”, – написав авіаексперт.

Також Новіков висловив підтримку керівникові аеропорту “Чернівці” Борису Морському: “…знаю як надзвичайно надійного, цілеспрямованого фахівця в галузі управління авіапідприємств. Борис не з тих хто прийшов “на посаду заради посади”. Він зібрав фахівців для відродження авіації Буковини!”

Реклама

Залишити коментар