Буковелівській дорожній компанії ПБС пошкодили техніку: за інформацію пропонують 100 тис. грн

У ніч на 3 листопада невідомі здійснили напад на техніку ПБС. Ситуація сталася вночі, водії запевняють, що чули вибух.

Серед ночі був здійснений напад на 5 машин фірми ПБС, які перевозили гарячу суміш для асфальтування ділянки дороги між селами Тюдів і Великий Рожин Косівського району на Прикарпатті. Доїжджаючи до об’єкту, де уздовж дороги ростуть чагарники, прогримів вибух і з кущів хтось почав кидати каміння у бік техніки ПБС, повідомляє “Галицький кореспондент”.

Хто і чому вчинив такі дії стосовно ПБС поки що невідомо. На місці працювала поліція.

Людині, яка надасть переконливу інформацію та факти про замовників та нападників, які в ніч на 3 листопада здійснили напад на працівників компанії і пошкодили техніку, ПБС дає винагороду у розмірі 100 тисяч гривень.

Пошкоджено 5 самоскидів: розбите лобове скло, бічні дзеркала, протаранений корпус машин. Завод змушений був перервати роботу із виготовлення асфальту, техніка простоювала, ми не встигли завершити роботи на об’єкті згідно графіку. А завтра вже передбачаються зливи.

 

Реклама

  • На мій погляд тут усе просто. Це черговий піар хід і відмивання грошей. Поміркуємо логічно. Як видно по фото то дана техніка повністю дієздатна. Кілька царапин розбите скло поламана пласмаса і т.д. це все для того щоб привернути увагу суспільства і “роздути піар”. П.с. я більш ніж упевнений що дана техніка застрахована і фірма відіб’є своє ще й з плюсом.
    І саме основне питання найважливішше кому це було вигідно?
    – місцевому населенню? Звичайно що ні, тому що вони чекали на ремонт цієї ділянки дороги цілих 10 років.
    – конкурентам? Теж щось не підходить. У період передвиборів щось подібне зробити – це все плюси і підвищення рейтингу для конкурента.
    Отже, на мою думку, у цій ситуації у виграші залишається сама “фірма”
    це моя громадська думка. Я теж людина і можу помилятися.

Залишити коментар