У Чернівцях розпочали ремонт проспекту Незалежності: маршрути громадського транспорту змінено

Капітальний ремонт проспекту Незалежності розпочнеться на ділянці від вулиці Небесної сотні до вулиці Героїв Майдану (до кільця готелю “Турист”).

Схему руху тролейбуса №1 змінено, а тролейбус №5 – тимчасово скасований.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив директор департаменту житлово-комунального господарства Володимир Бешлей.

Депутат повідомив, через проведення ремонту буде змінено схему руху тролейбуса №1, який курсуватиме від центрального корпусу ЧНУ за наступним маршрутом: вул.Героїв Майдану – проспект Незалежності – вул.Головна до училища №15.

У зворотньому напрямку тролейбус рухатиметься за наступним маршрутом: училище №15 – вул.Головна – вул.Комарова – вул.Героїв Майдану – центральний корпус ЧНУ.

Також чиновник повідомив про тимчасове скасування тролейбусного маршруту №5. Натомість, за його словами, буде збільшено кількість тролейбусів на маршрутах №8 та №3.

Як зазначив Бешлей, у місцях проведення ремонтних робіт буде організовано реверсний рух автомобілів та маршрутних автобусів.

“Просимо водіїв звертати увагу на нові тимчасові дорожні знаки, які встановлені поруч з проспектом Незалежності та заздалегідь планувати свій маршрут, щоб уникати заторів”, – написав посадовець.

Реклама

Залишити коментар