Поліція Буковини оперативно затримала чоловіка, якого підозрюють в умисному вбивстві товариша

У Чернівецькій області правоохоронці затримали зловмисника, який підозрюється у вбивстві 44-річного чоловіка.

Як повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області, сьогодні вранці, 1 листопада, до Глибоцького відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з помешкань села Старий Вовчинець знайдено мертвого чоловіка.

Слідчо-оперативна група на місці виявила тіло 44-річного господаря будинку з тілесними ушкодженнями, які вказували на ознаки насильницької смерті.

Поліцейські провели ретельний огляд місця події, опитали жителів села та можливих свідків, а через дві години уже встановили зловмисника.

Ним виявився 52-річний товариш загиблого. Оскільки підозрюваного не було вдома, на його пошуки було орієнтовано всі наряди поліції.

Невдовзі поліцейські зайшли чоловіка у Глибоці, куди він втік після скоєння злочину. Зловмисника затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Як розповів затриманий, вранці він прийшов до потерпілого в гості. Раптово між чоловіками виник словесний конфлікт. Кривдник наніс товаришу декілька ударів в область голови, від яких той упав на підлогу і помер.

Слідчі Глибоцького відділення поліції розпочали кримінальне провадження, передбачене частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Реклама

Залишити коментар