Невдалий піар Тимошенко: військові категорично заперечили зв’язок з політиком

Тимошенко підловили на черговій маніпуляції. У мережі розкритикували фото політика з військовими ЗСУ з 34-го батальйону на форумі “Нова стратегія миру та безпеки”. Утім, ані 57-ма окрема мотопіхотна бригада, ані 34-ий батальйон присутнім на заході не були.

У вівторок, 30 жовтня, у Києві пройшов національний форум “Нова стратегія миру та безпеки”, на якому лідер ВО “Батьківщина” Юлія Тимошенко представляла “стратегію перемоги у війні”, а також повернення та реінтеграції окупованих територій разом з концепцією зовнішньої безпеки країни.

У заході брали участь військові, волонтери, військові медики і капелани.

Згодом у мережі з’явилося фото, яке розкритикували користувачі. Мовляв, на фото – підставні військові.

“Батальйон “Батьківщина” разом із Юлією Тимошенко на національному форумі нової стратегії миру та безпеки. Ми на вірному шляху та під надійним захистом!” – йдется у підписі до фото.

Однак згодом на офіційний сторінці 57-ої окремої мотопіхотної бригади у соціальній мережі Facebook повідомили, що у форумі під патронатом Юлії Тимошенко не брали участь діючі військовослужбовці ані 57 ОМПБр в цілому, ані 34-го батальйону зокрема.

“Жодного відношення до будь-яких політичних сил 57 омпбр не має!” – йдеться у повідомленні.

 

 

Також зазначається, що люди, зображені на фото, маніпулюють військовою формою, знаками розрізнення та емблемою. Насправді 34-та омпб має інший шиврон.

У соціальній мережі користувачі обурилися маніпуляціям та брехні.

 

Реклама

Залишити коментар