За останню добу у Чернівецькій області ліквідували п’ять пожеж

30 жовтня у селі Тернавка Герцаївського району загорівся недобудований житловий будинок.

Причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем власниці, яка підпалила неподалік будівлі сміття, пішла по своїх справах і залишила багаття без нагляду. Вітряна погода посприяла тому, що полум’я перекинулося на поруч розташований будинок, інформують у прес-службі Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Власниця виявила пожежу вже тоді, коли вогонь охопив практично все покриття будівлі. На виклик прибули рятувальники 13-ї державної пожежно-рятувальної частини з міста Герца.

Вогнеборці ліквідували пожежу на площі 70 кв.м, врятувавши від знищення будинок. Полум’я пошкодило покриття і перекриття будівлі, домашні речі.

Подібний випадок трапився й у селі Комарів Кельменецького району. Жінка спалювала сміття на відстані менше одного метра від господарської будівлі. Вогонь швидко розгорівся і поширився на споруду. Помітивши пожежу, господарка викликала рятувальників.  Внаслідок пожежі господарська будівля згоріла.

Також працівники Служби порятунку виїжджали на ліквідацію пожежі в квартирі у смт. Берегометі Вижницького району та у дачному будинку на вул. Букшованого у місті Чернівці.

У селі Задубрівка Заставнівського району рятувальники ліквідували загоряння сухої трави на відкритій території.

 

Реклама

Залишити коментар