Понад 6 мільйонів гривень додали на медицину у Чернівецькій області

Закладам охорони здоров’я Чернівецької області обсяг асигнувань збільшено на загальну суму 6349,72 тис. грн. Таке рішення було прийняте на засіданні позачергової сесії обласної ради у результаті внесення змін до місцевого бюджету на 2018 рік.  

За ці кошти придбають медикаменти, перев’язувальні матеріали, деяке обладнання, повідомила прес-служба Департаменту охорони здоров’я Чернівецької ОДА.

Так, 1000,0 тис. грн. отримає обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на придбання паливно-мастильних матеріалів.

450 тис. грн. отримає обласний онкологічний диспансер на придбання автоматичного біохімічного аналізатора, на придбання медикаментів і перев’язувальних матеріалів

Лікарні швидкої медичної допомоги додатково буде виділено 300 тис. грн., а обласному клінічному кардіоцентру – 195,0 тис. грн. на придбання венозного сканера; та  придбання і встановлення блоку безперебійного живлення – 1000,0 тис.грн.

Півмільйона гривень буде скеровано на виконання заходів Регіональної програми профілактики, діагностики та лікування вірусного гепатиту В,С у 2018-2020 роках, а на виконання Регіональної програми боротьби з онкологічними захворюваннями на період з 2017 по 2019 роки – 400,0 тис. грн.

Майже два мільйона гривень депутати вирішили скерувати на проведення відновлювальних робіт пошкоджених стихією приміщень лікувальних закладів. Зокрема, за ці кошти капітально відремонтують дах корпусу обласної консультативної стоматполіклініки, що на пр. Незалежності, 123, фасад обласного шкірно-венерологічного диспансеру, окремі приміщення обласної лікарні тощо.

Реклама

Залишити коментар