Чернівецька облрада вимагає скасувати постанову про підвищення ціна на газ, яка вступить у дію вже завтра

Чернівецька обласна рада підтримала звернення до Кабінету Міністрів України з вимогою скасувати постанову уряду про підвищення тарифів на газ з 1 листопада 2018 року.

Текст звернення оприлюднений на сайті Чернівецької ОДА.

“Ненажерливості олігархів при владі немає меж. Плюс 23,5% до ціни, яка й так вчетверо завищена. А все чому? Тому що у держави є надзвичайно великі борги, які треба повертати. Хто саме набрав ці борги? Хіба не служки олігархів біля владного корита? Хіба не вони роздерибанили українське майно настільки, що вирішили ще й кредити між собою роздерти? То чому платити за все вкотре змушені українці? Врешті чи буде взагалі чим платити?” – йдеться у заяві.

Депутати аргументували звернення й тим, що підняття тарифів для більшості жителів Чернівецької області через низькі зарплати й пенсії призведе до “повного зубожіння людей та неможливості здійснення таких проплат”.

У зверненні депутатів зазначається про вимогу відмінити постанову Кабінету міністрів про підвищення ціни на газ для населення на 23,5 відсотки, “оскільки вважаємо її неприпустимою і такою, що порушує права громадян України на доступні житлово-комунальні послуги для всіх споживачів та порушує їх конституційні права на гідний рішень життя”.

Реклама

Залишити коментар