Посеред вулиці у Чернівцях побили чоловіка: підозрюють правоохоронця

У Чернівцях посеред вулиці жорстоко побили чоловіка. Дружина потерпілого Олена Савосюк сьогодні на сесії міськради з трибуни показала відео з камер спостереження і повідомила деталі інциденту. 

“25 жовтня о 13.30 мого чоловіка жорстоко побив поліцейський. І ніхто не приймає ніяких мір. (…) Чоловік упізнав нападника. (…) Камера спостереження зафіксувала номери машини”, – розповіла жінка.

Зі слів дружини постраждалого, напав поліцейський,  якому не сподобалося, як її чоловік припаркував авто. Наступного ранку Олена Савосюк побачила машину, яка була зафіксована на відео, і поїхала за нею.

Олена Савосюк стверджує, що її чоловіка побив Дикий Владислав Сергійович. Потерпілий впізнав нападника на фото.

 

Наразі постраждалий з численними травмами перебуває у нейрохірургічному відділенні Лікарні швидкої медичної допомоги у Чернівцях.

Разом з тим, в управлінні патрульної поліції Чернівецької області застерегли, щоб ЗМІ не поширювали неправдиву інформацію, адже жоден з учасників події на відео не служить в патрульній поліції Буковини.

У коментарях під дописом користувачі оприлюднили декларацію Владислава Дикого за 2017 рік, де значиться, що він був інспектором роти №1 батальйону Управління патрульної поліції у Чернівецькій області. Наразі, як повідомили у поліції, він там не працює. Однак і не заперечили інформації, що ймовірний нападник працює в правоохоронних органах.

 

Реклама

Залишити коментар