“Батьківщина” Волинь хизувалася волонтерством Сергія Притули: відповідь телеведучого

Відомий телеведучий, волонтер Сергій Притула звинуватив волинську організацію ВО “Батьківщина” у протиправному використанні його імені та фото з рекламною метою.

У суботу ввечері він опублікував пост, в якому обурився публікацією на сторінці волинської “Батьківщини” в Facebook.

“Сергій Притула зібрав 7,5 млн грн для бійців АТО. Поважаєш? Став лайк!” – йшлося у пості “Батьківщини”, який просували в соцмережі як рекламний.

“Справа ж не в тому, що я зібрав не 7,5 а понад 30 млн. І навіть не в тому, що раз вже автор цього посту так пишається мною, то міг би розмістити мої волонтерські банківські реквізити для подальшого збору коштів. Справа в тому, що штаб ВО “Батьківщина” Волинь замість того, щоб перекинути мені трохи грошей на Армію, вбухав їх у рекламу абсолютно маніпулятивного допису з поєднанням моєї пики і свого політичного бренду”, – написав Притула.

Водночас він підкреслив, що за 5 років конкретно ВО “Батьківщина” Волинь ніколи не допомагала йому у волонтерській діяльності

“Ви якого біса мою пику під свої знамена запхали?.. Ви хоч там у штабі розумієте, що, вклавши гроші у рекламу цього повідомлення, ви автоматично без мого дозволу використали моє зображення у рекламних матеріалах?”, – написав Притула.

Він також висунув волинській “Батьківщині” вимогу протягом 24 годин опублікувати вибачення, а центральному апарату ВО “Батьківщина” – публічно засудити маніпулятивну діяльність волинських колег.

“Ви маєте зрозуміти, що я не дозволю “юзати” своє ім’я і свою репутацію жодному політику в період передвиборної кампанії!” – наголосив Притула.

Незабаром на сайті волинської організації ВО “Батьківщина” з’явилася заява з вибаченнями.

“ВО “Батьківщина” Волинь приносить щирі вибачення волонтеру Сергія Дмитровичу Притулі за те, що без його відома його зображення та недостовірна інформація про обсяг зібраних ним коштів на допомогу Армії, були некоректно використані у повідомленні на нашій сторінці у Фейсбук. Сергій Дмитрович не є членом ВО “Батьківщина” і конкретно ВО “Батьківщина” Волинь ніколи не допомагала пану Притулі у його волонтерській діяльності”, – йдеться в заяві.

Також у волинській організації партії не виключили, що скандальний допис міг з’явитися на її сторінці в соцмережі внаслідок хакерського втручання.

Саму ж публікацію “Сергій Притула зібрав 7,5 млн грн для бійців АТО. Поважаєш? Став лайк!” з соцмережі видалили.

Реклама

Залишити коментар