Відкриття дороги Київ-Бухарест дасть поштовх для розвитку Герцаївщини – нардеп

Після відкриття дороги з Києва на Бухарест в обхід Чернівців шлях між столицями скоротиться на понад 150 кілометрів. Крім того, це дасть потужний поштовх для розвитку Герцаївського району.

Про це написав на власній сторінці у Facebook народний депутат України Максим Бурбак.

Також він повідомив, що незабаром дорожники розпочнуть добудовувати міст в Маршинцях, який зв’язує Новоселицький та Герцаївський райони.

“Щиро дякую профільному комітету, який врахував мою поправку щодо виділення коштів на добудову дороги Чернівці-Хотин та нарешті почнемо добудовувати міст в Маршинцях, який зв’язує Новоселицький та Герцаївський райони”, – йдеться у дописі нардепа.

“Я це обіцяв людям і звик обіцянки виконувати. Крок за кроком розбудовуємо транспортну інфраструктуру області. Відкриваємо нарешті шлях в обхід міста на Бухарест. Економія подорожі з Києва до Бухареста складає понад 150 км. А ще це потужний поштовх для розвитку Герцаївського району”, – додав Максим Бурбак.

Реклама

  • Панове Бурбак і Тіміш! Ви вже розберіться між собою, кому “давати медаль” за виділення коштів на будівництво мосту та доріг. Правда, коштів як не було, так і нема. Та ми звикли. Адже, “обіцянка-це цяцянка, а дуреві радість!”. Жаль, що негідники такими вважають буковинців.

Залишити коментар