У Чернівцях проведуть слухання щодо умов конкурсу з реконструкції майданчика в парку Шевченка

24 жовтня о 18:00 у 105 кабінеті Чернівецької міської ради відбудуться громадські слухання щодо умов проведення інвестиційного конкурсу з реконструкції танцювального майданчика в Центральному парку культури і відпочинку ім. Т. Шевченка.

Про це на власній сторінці у Facebook повідомила депутатка міськради Юлія Сафтенко.

Раніше на сайті Єдиної системи місцевих петицій було зареєчтровано звернення з вимогою припинити договір про спільну діяльність з ТОВ “Цифро Трейд”, як такий, що не виконується, зобов’язати підприємця звільнити зазначену ділянку парку.

“Вимагаємо зупинити захоплення депутатом міської ради Ярославом Петришиним території Центрального парку ім. Т.Шевченка під виглядом впровадження інвестиційного проекту! Всі заходи із благоустрою та розвитку парку впроваджувати у відповідності до природоохоронного законодавства та після обговорення з громадою під громадським контролем!

Вважаємо, що ТОВ “Цифро трейд”, керівником якого є депутат міської ради Ярослав Петришин, ввело в оману чернівчан, членів виконавчого комітету, громаду міста і під виглядом договору про спільну діяльність вчинило захоплення території парку для розміщення чергового кафе в обхід конкурсів та інших дозвільних процедур. Зобов’язання за договором проводити на зазначеному майданчику заходи з популяризації технологій «Smart City» та «Smart House» підприємець не виконував. На зазначеній території працює звичайне кафе та кілька атракціонів, які не відповідають цільовому призначенню ділянки, визначеного договором”, – йдеться у тексті петиції.

Реклама

Залишити коментар