Президент дав завдання Кабміну розширити програму субсидій

Президент Петро Порошенко на зустрічі з нагоди 22-ї річниці створення Рахункової палати України закликав захистити людей. Він поставив завдання уряду розширити програму субсидій у зв’язку із підвищенням тарифів на газ.

Про це повідомляє прес-служба Адміністрації Президента.

“Як Президент я поставив Уряду дуже жорстку вимогу – ми маємо захистити людей, розширити програму субсидій, збільшити кошти на виконання цієї програми, аби від зростання тарифів не постраждали найменш захищені верстви населення і взагалі будь-хто, для кого це підвищення є критичним”, – зазначив глава держави, коментуючи рішення Уряду.

Президент нагадав ситуацію з підвищенням ціни на газ минулого разу, коли завдяки запровадженню субсидій вдалося компенсувати витрати для найменш захищених верств населення та «зняти острах» щодо цього рішення.

“Ми наголошуємо, що жодна людина, жодна бідна людина, жодна незахищена родина не відчула підвищення тарифів на своєму власному бюджеті”, – підкреслив Петро Порошенко.

Реклама

Коментарі:

  • Дуже позитивно, це читати, може насправді вихід є дуже простим, не підіймати тарифи для населення. Пане президенте, хоч раз поцікавився як ця субсідія оформляється. Це жах!. Особливо весело мені було, коли пожалівся товарищу с Криму, що сплачую за газ вже 3000 гривень, хоча щє не зима. Він мені у відповідь прислав платіжки за газ, світло і опалення які всі разом не перевищували 600 рублів, тоб-то десь приблизно 300 гривень. І ми щє на щось сподіваємося?

  • Дуже позитивно, це читати, може насправді вихід є дуже простим, не підіймати тарифи для населення. Пане президенте, хоч раз поцікавився як ця субсідія оформляється. Це жах!. Особливо весело мені було, коли пожалівся товарищу з Криму, що сплачую за газ вже 3000 гривень, хоча щє не зима. Він мені у відповідь прислав платіжки за газ, світло і опалення які всі разом не перевищували 600 рублів, тоб-то десь приблизно 300 гривень. І ми щє на щось сподіваємося?

Залишити коментар