Каспрук обурений звільненням керівника “Чернівціводоканалу”

Олексій Каспрук розкритикував рішення чинного керівництва мерії щодо звільнення Анатолія Чабана з посади керівника комунального підприємства “Чернівціводоканал”.

Про це Олексій Каспрук написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

“Чернівці залишає фахівець, яких мало в Україні. Такі на вагу золота. Анатолій Чабан сьогодні подякував колективу КП “Чернівціводоканал” за співпрацю. Це був його останній день роботи на підприємстві. Так званій “новій владі” фахівці такого рівня не потрібні”, – йдеться у повідомленні.

“Анатолій Чабан – порядна людина, має освіту інженера водного господарства, будівельника, електромеханіка, 34 роки стажу на керівних посадах у структурі водоканалів України. Він був готовий втілити проект модернізації водопостачання Чернівців, запустив цей проект у дію, розпочав системні зміни на підприємстві, але виявився не “до двору” новому очільнику. Бо не буде мовчати, прислужувати, діяти всупереч професійній честі, здавати підприємство в хапужні руки…
Дуже шкода. Насувається біда…”, – написав Каспрук.


Як відомо, сьогодні секретар міської ради Василь Продан таки звільнив з посади начальника “Чернівціводоканалу” Анатолія Чабана.

Реклама

Залишити коментар