Депутата Бурегу не затвердили на посаду керівника ЧТУ, бо він не прийшов на співбесіду

У Міністерстві інфраструктури повідомили, що Юрій Бурега не прибув на співбесіду до Державного секретаря Міністерства.

Депутат Чернівецької міської ради Юрій Бурега, який проходив погодження щодо свого призначення на посаду керівника комунального підприємства “Чернівецьке тролейбусне управління” у Міністерстві інфраструктури, не з’явився на співбесіду до Державного секретаря міністерства.

Таке пояснення дали у Міністерстві інфраструктури, пише “МБ“.

Так, у документі за підписом Державного секретаря Міністерства інфраструктури України Андрія Галущака йдеться, що Юрій Бурега був запрошений до міністерства для проведення з ним бесіди щодо погодження його призначення на посаду керівника комунального підприємства “Чернівецьке тролейбусне управління”.

“26.09.2018 Бурега Ю.І. проходив співбесіду в Департаменті стратегічного розвитку дорожнього ринку та автомобільних перевезень та в Управлінні запобігання корупції, внутрішніх розслідувань та державного фінансового моніторингу Міністерства інфраструктури України, після чого залишив адміністративну будівлю Мінінфраструктури та не прибув на співбесіду до Державного секретаря Міністерства”, – повідомляється у відповіді на інформаційний запит.

Реклама

Залишити коментар