Викрадення авто з Банченського монастиря: суд призначив покарання

Герцаївський районний суд призначив покарання у вигляді одного року обмеження волі чернівчанину, який викрав автомобіль Volkswagen Passat з іноземною реєстрацією, який належить Свято-Вознесенському чоловічому монастирю в селі Банчени.

Як зазначається у судовому вироку, який оприлюднено в Єдиному реєстрі судових рішень, у квітні 2018 року обвинувачений викрав автомобіль з території монастиря, а потім залишив його на стоянці поблизу аеропорту “Чернівці”.

Також обвинувачений знайшов у бардачку документи на цей автомобіль та вирішив забрати їх собі. У вчиненому розкаявся та попросив суд не карати його суворо.

Потерпілий у судовому засіданні пояснив, що він є ченцем у Свято-Вознесенському чоловічому монастирі та разом з іншими ченцями користувався тим автомобілем, тому документи тримав у бардачку. А коли працівники поліції знайшли викрадений автомобіль, там документів не було.

Водночас потерпілий додав, що претензій до обвинуваченого не має, пробачив йому та просив суд суворо його не карати.

Герцаївський районний суд визнав обвинуваченого винним у скоєнні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 357 КК України (Незаконне заволодіння будь-яким способом паспортом або іншим важливим особистим документом)

Суд призначив йому покарання у вигляді одного року обмеження волі.

Фото – ілюстративне, news.church.ua.

Реклама

Залишити коментар