На Буковині чоловік з власної необережності травмував руку циркулярною пилою

Екіпаж патрульної поліції наздоганяв порушника, який значно перевищив дозволену швидкість руху. Утім, як з’ясувалося, водій поспішав до лікарні, щоб доставити травмованого батька. Поліцейські забезпечили супровід авто до медичного закладу.

Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив керівник управління патрульної поліції Чернівецької області Артур Шкроб.

Він повідомив, що 20 жовтня близько 17 години поблизу села Новий Киселів Кіцманського району поліцейські помітили автомобіль Volkswagen, водій якого значно перевищив допустиму швидкість руху населеним пунктом. На вимогу зупинитися водій не відреагував.

Патрульні прийняли рішення наздогнати порушника.

“На під’їзді до обласного центру інспектори зупинили транспортний засіб. З нього вибіг схвильваний чоловік та повідомив, що в салоні знаходиться його 52-річний батько, який з власної необережністі пошкодив пальці правої руки циркулярною пилою. Одразу ж миттєве рішення, супровід авто до медичного закладу, з використанням звукових та світлових сигналів”, – йдеться у дописі.

Він додав, що в найкоротший термін авто в супроводі екіпажу патрульних безпечно прибув до лікарні. Водій подякував інспекторам за розуміння.

“Зважаючи на обставини та крайню необхідність, постанову за перевищення швидкості на водія не виносили”, – написав Шкроб.

Реклама

Залишити коментар