Чернівецький футбольний клуб “Буковина” може припинити своє існування – гендиректор

У Черівцях футбольний клуб “Буковина” може припинити своє існування. У команди Другої ліги відсутній президент і невизначеність із фінансуванням.

Про ситуацію в команді розповів генеральний директор “Буковини” Ігор Наболотний, передає FootballHub.

“У нас де-факто відсутній президент клубу. Він є тільки юридично, але ніякої участі у житті клубу він не бере. Останні півтора року ми фінансуємося виключно з міського та обласного бюджетів”, – зазначив Наболотний.

За словами гендиректора, через політичну ситуацію у Чернівцях, відставку Каспрука, у місті утворився вакуум.

“І ми поки не розуміємо, яке його (Василя Продана – авт.) ставлення до нашої команди, чи буде подальша підтримка “Буковини” з боку влади”, – додав Наболотний.

Ігор Наболотний повідомив, що команда не має мецената, який був би готовий вкладати кошти. А без грошей команда не може функціонувати. Тому “якщо міська влада не повернеться до “Буковини” обличчям і ми не знайдемо точки дотику, клуб вимушено припинить існування”.

“Якщо фінансування не отримаємо, то взимку клуб из 60-річною історією припинить своє існування”, – підсумував генеральний директор клубу.

Разом із тим Ігор Наболотний додав, що до кінця року команда забезпечена усім необхідним.

“Кошти у нас мінімальні, але ситуація стабільна. Просто хочеться мати впевненість на наступний рік”, – додав гендиректор.

Фото – ФСК “Буковина”.

 

Реклама

  • Особисто мені, як і тисячам інших чернівчан, абсолютно байдуже, чи буде існувати ця команда. Ні холодно, ні жарко від того, що вона є, чи її немає.

Залишити коментар