В маршрутках на Калинівський ринок для учнів пільг немає – міськрада

У Чернівцях вартість проїзду для учнів у розмірі дві гривні встановлена лише в автобусах, які виконують перевезення пасажирів у звичайному режимі. Тобто ця норма не поширюється на маршрутки, які їдуть на Калинівський ринок. 

Про це повідомляє видання МБ.

“До редакції МБ звернулася читачка з проханням з’ясувати чи діють пільги у маршрутках, які їдуть у напрямку Калинівського ринку. Адже у маршрутці, яка їде з Калинівського ринку, водій запевнив, що тут не діють жодні пільги. І вимагав із дитини п’ять гривень за проїзд. Але ж коли ціну підвищували до п’яти гривень, то погодили, що діти платитимуть дві гривні за проїзд. Чи справді у цих маршрутках потрібно платити по п’ять гривень усім?”, – пише видання.

Кореспондент МБ звернувся за поясненням до заступника міського голови.

“Згідно з рішенням виконкому, тариф п’ять гривень був встановлений в автобусах, які виконують перевезення пасажирів у звичайному режимі та в режимі маршрутного таксі. Маршрутки на Калинівський ринок вважаються маршрутними таксі”, – пояснив заступник міського голови Володимир Середюк, .

“А ось вартість проїзду дві гривні для учнів встановлена лише в автобусах, які виконують перевезення пасажирів у звичайному режимі. Тобто ця норма, справді, не поширюється на маршрутки, які їдуть на Калинівський ринок”, – додав чиновник.

Реклама

Залишити коментар