Збій програми: у Києві не погодили кандидатуру Буреги на посаду начальника ЧТУ

У Міністерстві інфраструктури України не погодили кадидатуру Юрія Буреги на посаду КП “Чернівецьке тролейбусне управління”. У листі Міністерства йдеться про те, що у кандидата немає відповідної освіти.

Лист прокоментував на власній сторінці у Facebook народний депутат України Максим Бурбак.

“Розумію, як збирались голоси запроданців для голосування по усуненню Олексія Каспрука з посади міського голови. Їм обіцяли посади і, вочевидь, золоті гори. Ось наприклад, представнику ВО “Батьківщина” Юрію Бурезі пообіцяли тролейбусне управління. А недавно головний запроданець вже й проанонсував, що кандидатура Буреги погоджена в Мінінфраструктури. Але, в МІУ абсолютно іншої думки. Так що поки осідлати тролейбуси запроданівській владі в Чернівцях не вийде. Зніміть, хлопці, лижі, вони по асфальту не їдуть”, – йдеться у дописі нардепа.

“Запроданцям слід зрозуміти – зрадники нікому не потрібні. І ваша красна ціна не перевищує 30 срібних монет. Хоча я переконаний, що ви всі разом не вартуєте цього.
P.S. Рядовим запроданцям до уваги – ці дешеві політичні гопники “швирнуть” вас всіх”, – додає Максим Бурбак.

Раніше секретар міської ради Василь Продан заявляв, що призначить Бурегу начальником ЧТУ, навіть якщо Міністерство інфраструктури не погодить його кандидатуру.

Реклама

Залишити коментар